pursaklar belediyesi Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Silahlı taarruzda öldürülen MHP'li turfa il yöneticisiyle alakadar afiş iddiasına İYİ Kelepir'den cevap gecikmedi

İlçeye olan sıkı nazarıitibar ile yan yana yeni iskân yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

ankara secim2024 Turgut Altınok seçim pursaklar Pursaklar ile alakalı olan tüm haber kellelıklarını şu an bulunmuş olduğunuz sayfa üzerinden kovuşturma edebilirsiniz.

Haberlerin bilgilerinı sövmek isterseniz haber kellelıklarına tıklayabilir, elan emektar gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında durum yer sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan mahalli idareler seçimlerine kısaca bir müddet kaldığında belediye reis adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar kaygı konusu başüstüne.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle arazi almaktadır. Bu mahallelerin bazılarının posta kodları aynı iken kimilarının takım kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına pursaklar haber vacip birlik adımları attıklarını belirten Pursaklar şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşında hayatını kaybetti Ilbay koltuğuna oturan küçük öğrenciler, denetlemen ne istedi

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çalışmalarına devam ediyor

2023 Seneı Biçim ve Taşra Teşkilatında Çhileıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel çalımına İlişhınç Sözlü Imtihan Duyurusu

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine vacip kül adımları attıklarını tamlayan Pursaklar şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Antrparantez almış olduğunız görev sonrası amme gösteriş yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime peklabilirsiniz.

Report this wiki page